Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Reunió de treball del Projecte Mariola 20.000 amb els veïns i les veïnes del barri
Lights off
Etiquetes: projecte mariola
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Reunió de treball del Projecte Mariola 20.000 amb els veïns i les veïnes del barri
CanalPaeria
Vídeos: 466
Canals: CanalPaeria el 01-02-2018
Categories: Lleida Participació Promoció de la ciutat 
Reproduccions: 330
Duració: 00:01:51

Reunió de treball del Projecte Mariola 20.000 amb els veïns i les veïnes del barri

El tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha mantingut una primera reunió de treball amb els veïns i l es veïnes del barri de la Mariola per presentar-los els projecte “Mariola 20.000” que la Paeria vol posar en marxa. El projecte preveu una regeneració urbana integral dels blocs Mariola. Larrosa ha volgut fer aquesta primera exposició per explicar el procediment que se seguirà i per trametre un missatge de tranquil·litat, assegurant que “ningú es quedarà al carrer”. Tall de veu F.Larrosa

Segons ha explicat, l’ajuntament ja ha iniciat la primera fase, amb el cens d’habitatges per saber-ne les condicions i la titularitat. Dels 254 pisos censats fins ara, una tercera part estan buits i, com es preveia, s’ha detectat que n’hi ha que es troben en males condicions. El tinent d’alcalde ha apuntat que l’Ajuntament obrirà un oficina d’atenció, formada per 2 tècnics de Serveis Socials, un d’Urbanisme, un assessor jurídic i uns horaris d’atenció i de seguiment personalitzat, per atendre les consultes i els casos particulars dels veïns i les veïnes que hi resideixen.

Larrosa ha assenyalat que es tracta d’un projecte “molt ambiciós” que transformarà una part important de la Mariola, pel que requereix d’actuacions contundents des de diferents punts de vista, sobretot en el tema habitatge, i que podria estendre’s en un període de 8 o 10 anys.

Els objectius del projecte s’estructuren en quatre branques: el caràcter social, basat en assegurar el dreta a un habitatge digne; de caràcter urbanístic, sobre la regeneració urbana que dinamitzi el barri, de caràcter comunitari, per avançar en un sistema públic d’equipaments, i de caràcter econòmic, que vetllarà per generar noves oportunitats d’ocupació. Actualment, s’està acabant de recollir la informació dels habitatges i, d’acord a les atencions fetes a l’oficina d’atenció, es definirà el Pla de Millora i la finalització de la diagnosi, juntament al procés participatiu que s’impulsarà.

Mariola 20.000 vol ser habitatge, espais verds, equipaments comunitaris, mobilitat i transport públic, oportunitats d’ocupació i de noves iniciatives, entre altres.

Etiquetes relacionades

projecte pioner Càpsules d’innovació social 2016 PROJECTE ENXANETA Jordi Valldeoriola joves Ajuntament,Paeria,Lleida,Canal Paeria,premsa,prensa,notícies,Regidoria de Polítiques per als Drets les Persones,Benestar Social,Punt Lila,Festa Major Lleida,No és No,Festes sense agressions sexistes,Nits Q,Pla d’actuació,oci nocturn a Lleida,revetlles,projecte Aprenentatge,LleidaJove educació escoles bressol ajuntament Lleida EBM La Mitjana educatiu intergeneracional comunitat educativa padrins família lipdub mariola pladebarris anunci lleida poesia paeria projectes JUGUEM?! deixEMpremta secundària Curtmetratges realitzats en el Palma Produccions Quinto Segundo Alzheimer Mariola - Xarxa Municipal Telecentres Viu i deixa viure bullyng educasport municipal infants esport Paeria,premsa,prensa,notícies,Palau Vidre,Josep Maria Cots Massana,corrent brutalista,Procés participatiu al Palau Vidre,concurs d’idees d’arquitectura,Premis Vidre,projectes Vidre,Víctor Pérez-Pallarès,propostes Vidre,votacions global ciutat bosc urba Projecte TOY Pilot Ludoteques Together Old Young millora la seguretat viària Educació ebm Albarés contes experimentem anglès Crida Paeria,premsa,prensa,notícies,Fira Lleida,Fira 2,Nou recinte firal Lleida,Oriol Oró,Pla Fira 2,Cambra Comerç,passarel·la Llotja,aparcament Fira,Camps Elisis,nous pavellons firals Lleida,impacte econòmic Fira,nous Lleida,capitalitat L’Ajuntament continua obres del pilot dels camins escolars EL MURO 2015 Joventut curtmetratges
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
6 de 9 - Saber Leer: Google...
Recepció institucional a...
Ple ordinari d’octubre -...
Cavalcada dels Reis 2014
Mariola - Xarxa Municipal...
Millora d’una vintena de...
La connexió del carril...
Ple ordinari de Març de...
La Paeria crearà el primer...
150 ciutadans col·laboren...
Curs de fotografia als...
Programa HORIZONTE 2020,...
Programa: A peu de carrer a...
Flying Peppers - Magic gift
Programa: Tribuna a La...
Fondo Etíliko - Folklore
Envers - Així un núvol es...
Congregació de les...
Entrevista a Dave Harte
Audiovisual Week – Bullyng


Powered By ClipBucket