Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015
Lights off
Etiquetes: Vídeos d’homenatges acte de Sant Jordi Consell Escolar Municipal 2015
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015
educacio
Vídeos: 395
Canals: educacio el 03-06-2015
Categories: Educació Infància  
Reproduccions: 1134
Duració: 00:03:28

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015

Escola Camps Elisis: 90è aniversari
L’Escola Camps es troba situada al barri de Cap Pont, en un entorn privilegiat, al costat mateix del recinte dels jardins dels Camps Elisis.
L’escola commemora enguany 90 anys des de la seva creació. Inicià la seva tasca educativa l’any 1923 com escola municipal i en la qual els mestres eren nomenats per l’Ajuntament. Als anys de la Dictadura l’escola passà a ser de titularitat estatal.

L’edifici inicial data de l’any 1920, amb una llarga i intensa història, ja que allí s’hi han viscut els diferents moments històrics i polítics de gran part del segle XX i també ... la riuada de 1982. Molta gent gran recorda carinyosament l’escola com el col·legi de la seva infantesa.

L’edifici inicial es va anar modificant i adequant a les necessitats que anaven sorgint. L’escola i l’AMPA a partir del curs 81-82 va començar a compartir alguns espais amb l’escola de formació d’adults, fins l’any 2004 en què van acabar les obres d’ampliació de l’escola per adequar-la a les noves condicions i necessitats de l’ensenyament. A partir d’aquest moment el Centre de Formació d’Adults “Segrià” s’ubica definitivament i de forma independent a l’edicifi antic i l’escola Camps Elisis passa a gaudir dels nous espais.

L’escola Camps Elisis és una escola pública, catalana, arrelada i compromesa amb l’entorn, on el respecte, la tolerància i la solidaritat són pilars bàsics per a la convivència. Promou l’esforç, l’autoexigència, la responsabilitat i el treball ben fet. Fomenta la participació de les famílies en l’educació dels seus fills per a què esdevinguin ciutadans responsables, solidaris, respectuosos amb els altres i amb l’entorn i competents en les habilitats socials i personals que els permetin incorporar-se a una societat multicultural i dinàmica.
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video


Powered By ClipBucket