Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys
Lights off
Etiquetes: Escola Politècnica Superior de la UdL
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys
educacio
Vídeos: 374
Canals: educacio el 04-05-2017
Categories: Lleida   
Reproduccions: 577
Duració: 00:03:32

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys

L’Escola Politècnica Superior de la UdL commemora el seu 25è aniversari. Aquest projecte es va endegar el curs 90-91 amb la posada en marxa de l’Escola Universitària d’Informàtica, adscrita a la Universitat de Barcelona. Va ser en el curs 91-92, amb la creació de la Universitat de Lleida, que es va procedir al canvi de denominació, en previsió de la futura incorporació dels estudis d’Enginyeria Tècnica Industrial, passant a anomenar-se Escola Universitària Politècnica. Finalment, el curs 2003-04, amb l’inici dels estudis de segon cicle d’Enginyeria Informàtica, va adoptar el nom actual d’Escola Politècnica Superior.

A hores d’ara compta amb una matrícula al voltant de 900 estudiants i imparteix estudis de grau, màster i doctorat, en les branques d’Arquitectura Tècnica i Edificació, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.
L’activitat docent es desenvolupa mitjançant l’ús intensiu de les noves tecnologies i dels mètodes pedagògics i docents més avançats. Els continguts dels programes de les assignatures tenen com a objectiu formar professionals capaços d’adaptar-se a les necessitats canviants, tant de l’empresa i de la tecnologia, com de la societat i que es reflecteix en l’alt índex d’inserció laboral de les seves titulacions.

La recerca en l’àmbit industrial i tecnològic possibilita que els estudiants puguin participar en projectes capdavanters relacionats amb la informàtica, l’enginyeria industrial i l’arquitectura tècnica. Les pràctiques en empresa garanteixen una formació pràctica i l’adquisició d’experiència professional necessària per a desenvolupar-se en el món laboral i facilitar l’accés a un lloc de treball.

L’Escola Politècnica Superior aposta fortament per la mobilitat acadèmica internacional, així com en l’aprenentatge en anglès, per tal de millorar substancialment les possibilitats laborals futures dels seus titulats, en aquesta línia caldria destacar la implantació de les dobles titulacions internacionals establertes per l’Escola amb Universitats de reconegut prestigi internacional.

Els més de 2700 titulats han contribuït a transformar radicalment el teixit industrial i tecnològic de Lleida i el seu entorn. Actualment l’Escola Politècnica Superior és un referent en l’ensenyament de l’Enginyeria i l’Arquitectura Tècnica a Catalunya, com així ha quedat reflectit amb les acreditacions internacionals recentment obtingudes, essent la única Escola d’Enginyeria d’àmbit estatal que té totes les titulacions d’Enginyeria acreditades internacionalment.

La Paeria – Ajuntament de Lleida

Etiquetes relacionades

Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
Descàrrega idCAT...
Càpsula 4 Club Llunàtic...
EBM Secà - Curs 2017/2018...
La Diada de Sant Jordi a...
Primer Simposi de...
Ple ordinari de Febrer - 5a...
EBM LLIVIA - CURS 2019/2020...
Programa d’higiene i...
Ple ordinari Paeria febrer...
IPv6 a Espanya
Programa: Tribuna a La...
Higiene i salut dental a...
Fèlix Larrosa: “La Guia...
Diàleg 2 - ‘La ciudad,...
Curs de fotografia als...
Càpsules d’innovació...
Entrevista a l’alcalde de...
LaTemporada tardor 2018
Homenatge a les entitats...
EBM ALBARÉS - CURS...


Powered By ClipBucket