Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys
Lights off
Etiquetes: Escola Politècnica Superior de la UdL
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys
educacio
Vídeos: 397
Canals: educacio el 04-05-2017
Categories: Lleida   
Reproduccions: 735
Duració: 00:03:32

Escola Politècnica Superior de la UdL, 25 anys

L’Escola Politècnica Superior de la UdL commemora el seu 25è aniversari. Aquest projecte es va endegar el curs 90-91 amb la posada en marxa de l’Escola Universitària d’Informàtica, adscrita a la Universitat de Barcelona. Va ser en el curs 91-92, amb la creació de la Universitat de Lleida, que es va procedir al canvi de denominació, en previsió de la futura incorporació dels estudis d’Enginyeria Tècnica Industrial, passant a anomenar-se Escola Universitària Politècnica. Finalment, el curs 2003-04, amb l’inici dels estudis de segon cicle d’Enginyeria Informàtica, va adoptar el nom actual d’Escola Politècnica Superior.

A hores d’ara compta amb una matrícula al voltant de 900 estudiants i imparteix estudis de grau, màster i doctorat, en les branques d’Arquitectura Tècnica i Edificació, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.
L’activitat docent es desenvolupa mitjançant l’ús intensiu de les noves tecnologies i dels mètodes pedagògics i docents més avançats. Els continguts dels programes de les assignatures tenen com a objectiu formar professionals capaços d’adaptar-se a les necessitats canviants, tant de l’empresa i de la tecnologia, com de la societat i que es reflecteix en l’alt índex d’inserció laboral de les seves titulacions.

La recerca en l’àmbit industrial i tecnològic possibilita que els estudiants puguin participar en projectes capdavanters relacionats amb la informàtica, l’enginyeria industrial i l’arquitectura tècnica. Les pràctiques en empresa garanteixen una formació pràctica i l’adquisició d’experiència professional necessària per a desenvolupar-se en el món laboral i facilitar l’accés a un lloc de treball.

L’Escola Politècnica Superior aposta fortament per la mobilitat acadèmica internacional, així com en l’aprenentatge en anglès, per tal de millorar substancialment les possibilitats laborals futures dels seus titulats, en aquesta línia caldria destacar la implantació de les dobles titulacions internacionals establertes per l’Escola amb Universitats de reconegut prestigi internacional.

Els més de 2700 titulats han contribuït a transformar radicalment el teixit industrial i tecnològic de Lleida i el seu entorn. Actualment l’Escola Politècnica Superior és un referent en l’ensenyament de l’Enginyeria i l’Arquitectura Tècnica a Catalunya, com així ha quedat reflectit amb les acreditacions internacionals recentment obtingudes, essent la única Escola d’Enginyeria d’àmbit estatal que té totes les titulacions d’Enginyeria acreditades internacionalment.

La Paeria – Ajuntament de Lleida

Etiquetes relacionades

Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
Serem aurora - Rabadàb...
Vídeo 4: Instrument PIME -...
La panera Francesc Ruiz
Gran èxit de la VI Trobada...
Missatge del paer en cap...
La Paeria completa...
El tresor de la campana 1/2
My Fair Lady, el Musical,...
En marxa els casals...
Càpsules d’innovació...
Cobla dels joglars -...
EBM SECÀ - CURS 2020/2021...
Posa’t en on_Tria bé
La Paeria completa la...
Fèlix Larrosa: “Ha...
Programa d’higiene i...
Ple ordinari de Maig de...
750 aniversari de la...
1er Concurs de pintura...
Facultat d’Educació,...


Powered By ClipBucket