Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Inici del procés per dissenyar el xalet dels Camps Elisis del segle XXI
Lights off
Etiquetes: camps elisis
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Inici del procés per dissenyar el xalet dels Camps Elisis del segle XXI
CanalPaeria
Vídeos: 432
Canals: CanalPaeria el 01-02-2018
Categories: Cultura Lleida Participació 
Reproduccions: 258
Duració: 00:01:21

Inici del procés per dissenyar el xalet dels Camps Elisis del segle XXI

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Promoció de la Ciutat inicia demà dimecres, 1 de març, el procés per recollir propostes i suggeriments que permetin determinar els usos futurs del Xalet dels Camps Elisis on, des de fa 20 anys i fins el novembre de l’any 2016, hi havia activitat d’oci nocturn.

A partir de demà, tota la ciutadania i les entitats que vulguin fer propostes sobre el futur del Xalet dels Camps Elisis ho podran realitzar a través de la pàgina web de la Taula de Promoció de la Ciutat de Lleida, enviant un formulari. A més, es convocarà una reunió d’aquesta eina de participació el dijous 23 de març perquè, lliurement, es pugui fer una exposició oral dels diferents punts de vista i aportacions que es vagin fent.

El 31 de març es tancarà la participació. A partir d’aquell moment, es valoraran tècnicament i jurídica les propostes rebudes i, finalment, es farà pública una proposta del model futur d’usos que la ciutat vol per al Xalet. Immediatament després, es començarà el procés per obrir el concurs públic.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha assenyalat que el disseny dels usos del xalet del Camps Elisis s’obre a totes les sensibilitats i que es parteix de la base de “poder obrir els usos de l’espai a un ampli espectre de la ciutadania, repensant els serveis i també ampliant l’horari, perquè pugui donar servei a diferents perfils, incloent, naturalment el lúdic i familiar”.

El Xalet dels Camps Elisis és un edifici de propietat municipal que es va inaugurar l’any 1926. En el decurs de la seva història ha allotjat diferents activitats, prioritàriament encarades a un públic nocturn. Aquest model podria donar ara un gir definitiu cap a una activitat més familiar, incloent aspectes de caire cultural.

Qualsevol particular o entitat que vulgui participar en la reunió prevista per al dia 23 de març o aportar propostes pot fer-ho accedint a la pàgina web de la Taula de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida http://www.paeria.cat/taulapromocioci...

La participació de caire més obert compta també amb una eina d’exposició i de debat com és el Facebook de la Taula de Promoció de la Ciutat

Etiquetes relacionades

Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
Es titula la primera...
Lliurament dels Premis de...
Lleida, Seu Vella
L’Ajuntament invertirà...
90 establiments en el...
Lliurament de diplomes per...
nauguració de la Fira de...
Els origens del Parc
Creixement, ocupació i...
Lleida inicia la campanya...
El cliente en 2033
Vídeos d’homenatges per...
El festival Músiques...
La Paeria farà una...
Curs de fotografia als...
EBM GRIMM CURS 2018/2019....
Renovació integral dels...
La nova pista al Pavelló...
La Paeria amplia en més...
El Plenari dels Infants i...


Powered By ClipBucket