Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal (3/6)
Lights off
Etiquetes: Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal Xarxa d’Escoles Bressol Municipals 40 anys
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal (3/6)
educacio
Vídeos: 394
Canals: educacio el 28-04-2016
Categories: Educació Infància Lleida 
Reproduccions: 1548
Duració: 00:03:41

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal (3/6)

3. Xarxa d’Escoles Bressol Municipals (40 anys)
Les primeres Escoles Bressol neixen d’una demanda de pares i mares a les Associacions de Veïns dels diferents barris de la ciutat de Lleida; així la primera va ser creada l’any 1976 al barri de Pardinyes, estenent-se, progressivament, a altres barris i essent gestionades per cadascuna de les Associacions de Veïns.
L’any 1982 passen a dependre de la Federació d’Associacions de Veïns. Al 1985 la gestió directa d’aquests centres i del seu personal són assumits per l’Ajuntament, el qual, des d’aquell moment, amb el convenciment de la importància educativa i social de les EBM, no ha estalviat esforços a l’hora de crear una àmplia xarxa d’escoles.
Actualment Lleida compta amb una xarxa de 18 EBM repartides pels diferents barris de la ciutat, una de les més extenses del territori català i amb uns paràmetres de qualitat educativa que són un referent en l’educació de la primera infància. El seu Projecte Educatiu té en compte els trets d’identitat propis de cada centre i que es concreta en quatre eixos: col·laboració amb la família en l’educació dels infants, el joc i l’activitat quotidiana com a generadors d’aprenentatge, un entorn acollidor i enriquidor, i un context socialitzador.
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video


Powered By ClipBucket