Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Homenatjats a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2018 (18 d’abril) (1/6)
Lights off
Etiquetes: homenatjats, sant jordi, consell escolar
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Homenatjats a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2018 (18 d’abril) (1/6)
educacio
Vídeos: 376
Canals: educacio el 16-05-2018
Categories: Cultura Joves Lleida 
Reproduccions: 571
Duració: 00:03:43

Homenatjats a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2018 (18 d’abril) (1/6)

1. Institut Ronda (25 anys)
L’institut Ronda de Lleida va ser creat al setembre del 1992, com un dels “centres pilot” per la implantació de la ESO. Han passat ja 25 anys. Actualment s’hi ofereixen els estudis d’ESO, Batxillerat (en les modalitats de ciències i tecnologia i humanitats i ciències socials) i els Cicles Formatius de la Família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat: Tècnic/a de grau mig en Atenció a Persones en Situació de Dependència i Tècnic/a Superior en: Animació Sociocultural i Turística, en Educació Infantil, en integració social i en Mediació Comunicativa.
Des del curs 2013-14 l’institut té concedida la Carta Erasmus, per la mobilitat de l’alumnat de cicles formatius. I des del curs 2015-16, gràcies a un conveni signat amb l’Ajuntament de Lleida, imparteix el cicle d’Educació Infantil en modalitat DUAL. També forma part de la xarxa d’Escoles UNESCO.
Al llarg de tots aquests anys l’institut ha anat adaptant-se als canvis socials i del seu alumnat, amb la planificació amb crèdits variables, el treball amb grups flexibles i reduïts d’alumnes, l’inici dels projectes d’innovació i dels crèdits de síntesi. S’han dut a terme diversos projectes Orator i Comenius, així com intercanvis amb diferents països europeus.
Han estat també un repte, la millora en la convivència i la participació, la incorporació de les pràctiques i els nous currículums als cicles formatius, la implantació del treball per competències, el tractament de la diversitat i la projecció externa del centre. Darrerament han sorgit els programes d’Aprenentatge per Serveis, l’estudi assistit, la creació de l’orquestra del centre, la mediació escolar, la Tutoria entre iguals (TEI) i la progressiva implantació del Pla de Qualitat i Millora.
Per endavant, molts objectius a implementar, entre els quals destaquen: l’aplicació del DUAL a tots els cicles formatius, la incorporació de nous cicles, la implantació dels nous itineraris a 4t d’ESO, el desplegament del treball per projectes, l’avenç en el tractament de la diversitat i la integració de l’alumnat amb dificultats d’aprenentatge i nous intercanvis i nous vincles amb diferents països europeus per a la realització de projectes internacionals.

Paeria – Ajuntament de Lleida

Etiquetes relacionades

Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
Càpsules d’innovació...
Fèlix Larrosa reivindica...
EBM PARC DE GARDENY -...
Lleida estrena el seu...
SVE l’experiencia
Carnaval 2018 a Lleida
Ple ordinari de Març de...
La Paeria promou...
Descàrrega idCAT...
Lleida, capital mundial de...
L’EMU enderroca un...
Consorci del Turó de la...
Primer Simposi de...
Garlic Lollipops - Take Me
Ple ordinari d’Abril de...
L’Arborètum ofereix...
L’empresa alemanya GFT...
Ple ordinari d’octubre -...
Ple ordinari de Setembre de...
Càpsules d’innovació...


Powered By ClipBucket