Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

La Paeria farà una diagnosi del funcionament del comerç de la Zona Alta
Lights off
Etiquetes: zona alta
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

La Paeria farà una diagnosi del funcionament del comerç de la Zona Alta
CanalPaeria
Vídeos: 542
Canals: CanalPaeria el 03-01-2019
Categories: Lleida Participació Promoció de la ciutat 
Reproduccions: 333
Duració: 00:01:36

La Paeria farà una diagnosi del funcionament del comerç de la Zona Alta

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha mantingut una trobada amb els membres de la Junta Directiva de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta amb l’objectiu d’escoltar les seves propostes i suggeriments de millora del barri. Durant la trobada, el paer en cap ha volgut manifestar el seu absolut suport al teixit associatiu i als comerciants i les entitats del barri i s’ha compromès a trobar-se una altra vegada properament.

El paer en cap ha explicat també als comerciants la propera posada en marxa d’una oficina d’atracció d’inversions, “una iniciativa que va en la línia de fer possible que les zones comerciants de la ciutat tinguin l’atractiu suficient, estable i sostingut en el temps per funcionar com a veritables motors i generadors de riquesa a la ciutat”. “Una ciutat no s’entén sense el comerç proximitat”, ha conclòs l’alcalde.

Pel que fa a l’existència d’una petició de diverses entitats per millorar la mobilitat a la Zona Alta, l’alcalde de Lleida ha anunciat que s’han iniciat converses amb la Doctora Carme Bellet, del departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida, amb l’objectiu de fer una anàlisi en profunditat del funcionament del barri i obtenir una diagnosi dels diferents usos que hi conviuen (residencial, comercial, oci...). Això ha de permetre que l’equip de govern pugui prendre les mesures més encertades pel que fa a millora de l’accessibilitat i mobilitat interna d’aquests sectors, per incentivar i dinamitzar el comerç del barri i millorar la qualitat de vida dels mateixos residents de la Zona Alta de Lleida. Les mesures que es puguin prendre poden afectar, entre altres àmbits, al transport públic col·lectiu, a la progressiva vianalització, a les zones d’aparcament properes al barri, o a noves estratègies de dinamització comercial.

El paer en cap ha aprofitat la seva estada al barri per visitar l’avenç de les obres de millora del ferm que la Paeria està realitzant en diversos carrers de la Zona Alta, en concret al carrer Magí Morera i Torres de Sanui. Durant la visita, el paer en cap ha destacat que ambdós carrers tenen una important intensitat des del punt de vista de la mobilitat i són eixos cabdals en la mobilitat al barri.

Les obres de pavimentació, que també es fan aquests dies en altres carrers de la ciutat, s’aborden cada any a finals d’estiu per garantir el bon estat de conservació de la xarxa viària i tenen un pressupost d’uns 800.000 euros. Pel que fa a les obres de millora del ferm, l’alcalde ha demanat paciència als veïns i veïnes perquè les actuacions de millora del ferm són actuacions pel bé públic i d’interès general i finalitzaran ben aviat.
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video


Powered By ClipBucket