Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015
Lights off
Etiquetes: Vídeos d’homenatges acte de Sant Jordi Consell Escolar Municipal 2015
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015
educacio
Vídeos: 395
Canals: educacio el 02-06-2015
Categories: Educació Infància  
Reproduccions: 1139
Duració: 00:03:19

Vídeos d’homenatges per a l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal 2015

Escola Pardinyes. 50è aniversari

L’escola Pardinyes commemora enguany els 50 anys de la seva creació. Pardinyes no va tenir escoles fins als anys 50. Inicialment es van habilitar uns baixos del carrer Miquel de Cortiada per a dues classes –una de nens i l’altra de nenes-. A poc a poc va anar creixent fins el 1965, en què es va inaugurar l’actual edifici al carrer Anastasi Pinós. L’any 1998 el Departament d’Ensenyament va dur a terme una reestructuració, davant la necessitat de més espais, serveis i recursos.

En el decurs de la seva història, l’alumnat i famílies de l’escola han anat canviant paral·lelament a l’evolució del seu entorn. Actualment es defineix com una escola catalana, inclusiva i oberta a la comunitat.

L’escola es va constituir com a Comunitat d’Aprenentatge el curs 11-12, projecte de transformació social i cultural del centre educatiu i del seu entorn. Es basa en una educació participativa de la comunitat per aconseguir un doble objectiu: els millors resultats en l’aprenentatge dels alumnes i una bona convivència.

Forma també part de diferents projectes: Pla d’Impuls per la Lectura, Agenda 21, Pla Català de l’Esport a l’escola, Pla Educatiu d’Entorn i Pla experimental de llengües estrangeres, entre d’altres.

I recentment ha estat nomenada Programa Magnet, el qual permet traslladar els coneixements d’institucions d’excel·lència a les escoles, a través de metodologies pedagògiques innovadores per a aconseguir una major motivació i rendiment acadèmic. Durant quatre anys desenvolupa, juntament amb l’IRTA i l’ETSEA de la UdL, diferents projectes d’innovació.
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video


Powered By ClipBucket