Portal de Vídeos de l’Ajuntament de Lleida  

 

Obres de millora de la seguretat vial a Vila Montcada
Lights off
Etiquetes: obres
< Aquest contingut requereix JavaScript i Macromedia Flash Player 10 o superior. Obtenir Flash

Obres de millora de la seguretat vial a Vila Montcada
CanalPaeria
Vídeos: 537
Canals: CanalPaeria el 25-01-2018
Categories: Lleida Participació Promoció de la ciutat 
Reproduccions: 436
Duració: 00:01:32

Obres de millora de la seguretat vial a Vila Montcada

Les obres de millora de la seguretat vial a Vila Montcada avancen a bon ritme i finalitzaran aquesta mateixa setmana. L’actuació té l’objectiu de millorar substancialment la senyalització horitzontal i vertical del barri, l’habilitació de sentit únic de diferents carrers i la creació de prop d’una vintena de passos de vianants nous en diferents cruïlles de la zona.

Els nous passos de vianants s’instal·laran en les cruïlles de diferents carrers del barri amb els carrers Arquitecte Morera i Gatell i Arquitecte Domènech i Torres. A més a més es repintaran els 15 passos de vianants existents.

Per millorar la seguretat vial dels carrers i de les cruïlles i organitzar millor l’espai de calçada, s’habilitarà sentit únic als carrers Arquitecte Lamarca, Arquitecte Villalonga, Arquitecte Celles, Arquitecte Cases i carrer Enric Crous. Aquesta actuació facilita els accessos i sortides d’aquests carrers, reduint els punts de conflicte, i permet reorganitzar l’espai d’estacionament.

Els treballs de millora també inclouen la senyalització de l’espai com a zona residencial, amb la qual cosa tenen preferència els vianants i els ciclistes i la velocitat limitada a 20 km/h.

Aquestes actuacions s’executen dins de la campanya de manteniment de la senyalització horitzontal i vertical de la via pública de l’any 2017.

Etiquetes relacionades

obres, sagrada familia obres Noguerola espais verds Ajuntament,Paeria,Lleida,Canal Paeria,premsa,prensa,notícies,Cardenal Cisneros,obres als carrers de Lleida,renovació les voreres,Mariola,obres a la Mariola,actuacions en voreres Lleida,BAI,Brigada d’Acció Immediata Paeria,premsa,prensa,notícies,Bordeta,Barri Bordeta,Obres manteniment al barri Bordeta,Bucs d’assaig El Mercat,projectes musicals,assajos grups musicals,Grups musicals Lleida,Actuacions,Brigada Municipal Lleida Paeria,premsa,prensa,notícies,parc Mitjana,embarcador Mitjana,obres Mitjana,camins Mitjana,mirador del riu Segre,mirador Mitjana,esport,natura,passeig Mitjana Paeria,premsa,prensa,notícies,Joan Queralt,Canera Municipal,En Comú,Animals adopció,Obres millora Canera Municipal,CAAC,mortalitat baixa,bones condicions,Atenció 24 hores dia Les renovació Camp d’Esports avancen bon ritme L’Ajuntament finalitza dels camins escolars Cappont Paeria,premsa,prensa,notícies,Pardinyes,Arnald Solsona,Tragó Noguera,Barri Pardinyes,Obres Pardinyes,Brigada d’Obres,Fèlix Larrosa inauguració, carrer, Sant Francesc Xavier, Magraners jardins Solana Secà Pere Som Cinema projectarà una trentena d’obres audiovisuals, amb diverses estrenes Paeria,premsa,prensa,notícies,Secà Pere,Carrer Fontanelles,obres i actuacions,millora mobilitat,millora voreres,ciutat confortable accessible,Fèlix Càpsules d’innovació social 2015 ecodes LLAR ENERGIA Pobresa Energètica continua projecte pilot 16 2M€ anuals actuacions específiques per pal·liar efectes pobresa Paeria,premsa,prensa,notícies,Bordeta,Carrer Palauet,Veïns Bordeta,POUM,carrer Roses,obres Bordeta,obres carrer Roses
Url:
Embed:
Add To Technorati Add To Del.icio.us Digg This Video Add To Reddit Stubmle This Video
La Paeria lliura els premis...
La Paeria i l’ONCE...
L’Ajuntament de Lleida...
Digital Technology Infographic
Catalunya, Espanya i Europa...
tamayo.ashx
curs 2019/2020 – EBM...
Catalunya, Espanya i Europa...
La Paeria ofereix 3.000...
Celebració del dia...
PESCA-MACARRONS – Lleida...
Barcelona Ballet Suspended...
Primer Simposi de...
Càpsules d’innovació...
Lleida rep l’elit europea...
Milima - Esta cama vacía
La Seu Vella serà...
El Parc de la Mitjana...
Vuitantè aniversari del...
Més de 140.000 persones...


Powered By ClipBucket